Eveniment

Îndemn la solidaritate: MApN a îndemnat populaţia să arboreze steagul României: Italienii cântă, dar românii sunt uniţi şi puternici

Îndemn la solidaritate: MApN a îndemnat populaţia să...

Autor: Adrian Bujoaica, Anamaria Cadis

16.03.2020, 13:58 554

Ministerul Apărării Naţionale a lansat un îndemn pentru toţi românii, în contextul infecţiei COVID-19, de a afişa la ferestre drapelul României pentru a-şi arăta solidaritatea aşa cum au făcut-o militarii români în fiecare bătălie. 

„Italienii cântă, dar românii sunt uniţi şi puternici. Afişează şi tu drapelul României la fereastră şi arată că eşti solidar cu lupta împotriva răspândirii virusului COVID-19, aşa cum au făcut soldaţii români în toate bătăliile purtate de-a lungul timpului”, este mesajul pe care MApN l-a postat pe pagina de Facebook.

Mesajul de la MAPN a devenit foarte rapid unul popular. La trei ore de la postarea mesajului pe Facebook, sute de oameni au postat mesaje de unitate pe grupul special creat şi au distribuit postarea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO