Eveniment

Inspector şcolar general Bucureşti: Predarea online în şcoli se va prelungi

Inspector şcolar general Bucureşti: Predarea online în...

Autor: Andreea Tobias

31.10.2020, 10:37 14

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă va vota luni prelungirea funcţionării şcolilor în online, anunţă inspectorul şcolar general al Capitalei, Ionel Puşcaş.

„Cu privire la întrebările despre modul în care o să ne desfăşuram activitatea luni şi în zilele următoare .....cred că este clar pentru toată lumea că, la indicele acesta epidemiologic şi la numărul actual al infecţiilor cu Covid, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă o să voteze luni prelungirea funcţionării şcolilor în online”, a anunţat Ionel Puşcaş.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti se va reuni luni pentru a decide scenariul de funcţionare a şcolilor pentru următoarele două săptămâni.

Vineri, ISMB a informat că, având în vedere situaţia epidemiologică actuală, a propus Prefecturii Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în condiţiile în care rata de incidenţă a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu scăzuse sub 3 la mia de locuitori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO