Eveniment

Întâlnire la BNR - Băsescu, Boc, Isărescu şi Ialomiţianu

06.01.2011, 10:37 22

Preşedintele Traian Băsescu se va întâlni joi la ora 11:00 lasediul BNR cu guvernatorul băncii centrale Mugur Isărescu, reuniunela care vor participa şi premierul Emil Boc şi ministrul FinanţelorGheorghe Ialomiţianu.

"Joi, 6 ianuarie 2011, la sediul Băncii Naţionale, va avea loc oîntâlnire între Guvernatorul BNR dl.Mugur Isărescu, PreşedinteleRomâniei, dl Traian Băsescu, Primul Ministru dl. Emil Boc şiMinistrul de Finanţe, dl Gheorghe Ialomiţianu", se arată într-uncomunicat emis de banca centrală.

Şeful statului participă, la început de an, la astfel deîntâlniri de lucru la sediul BNR. Preşedintele a participat,miercuri, la şedinţa de Guvern.

BNR a decis miercuri să menţină dobânda de politică monetarăneschimbată pentru a cincea şedinţă consecutiv la nivelul de 6,25%.Decizia, deşi intuită de majoritatea analiştilor, nu a întâmpinatdorinţa oamenilor de afaceri, care ar dori o relaxare a credităriinecesară, în opinia lor, pentru repornirea economiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO