Eveniment

Întâlnire la nivel înalt: Premierul britanic debarcă la Bucureşti pentru a se întâlni cu premierul Cioloş şi preşedintele Iohannis

Întâlnire la nivel înalt: Premierul britanic debarcă...

Autor: Alice Draghici

08.12.2015, 15:11 205

Premierul britanic David Cameron va face miercuri o vizită oficială în România, urmând să se întâlnească cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, şi să aibă discuţii cu premierul Dacian Cioloş, au precizat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Potrivit surselor citate, premierul David Cameron va sosi miercuri la Bucureşti, într-o vizită oficială. Cameron se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, însă, cel puţin deocamdată, nu au fost programate declaraţii de presă ale celor doi demnitari.

De asemenea, David Cameron va merge la Palatul Victoria, unde va discuta cu premierul Dacian Cioloş. Potrivit surselor citate, un subiect care ar urma să fie abordat în cadrul discuţiilor este cel legat de criza migranţilor.

De altfel, vizita oficială a premierului britanic are loc cu puţin timp înaintea Consiliului European de iarnă care are loc la Bruxelles, în perioada 17-18 decembrie, şi în care se va discuta despre problema migranţilor. Săptămâna trecută, premierul britanic a făcut o vizită şi în Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO