Eveniment

Întâlnirea de lucru de la Cotroceni s-a încheiat. "Bancherii ce spun?! «Aveţi bani şi nu aveţi ce face cu ei». Când dădeaţi credite cu buletinul...". Ce a răspuns BNR?

Băsescu începe întâlnirea de lucru de la Cotroceni. "Bancherii ce spun?! «Aveţi bani şi nu aveţi ce face cu ei». Când dădeaţi credite cu buletinul...". Ce a răspuns BNR

Foto: Andreea Alexandru

Autor: Gabriel Pecheanu

09.08.2011, 19:20 1341

Întâlnirea de lucru de la Cotroceni pe tema evoluţiiloreconomice internaţionale s-a încheiat, la discuţii participândşeful statului, premierul, guvernatorul BNR, ministrul FinanţelorPublice şi preşedintele Consiliului Fiscal. În jurul orei 20:30preşedintele Traian Băsescu va face o declaraţie de presă în careva prezenta concluziile întâlnirii.

Preşedinţia anunţa, marţi, că este vorba despre "o întâlnire delucru".

La întâlnire mai participă Gheorghe Gherghina şi Bogdan Drăgoi,secretari de stat în Ministerul Finanţelor şi Lucian Croitoru,consilier al guvernatorului BNR.

În debutul discuţiilor, o parte dintre invitaţii şefuluistatului au privit cu insistenţă către pixurile de protocol, pecare este inscripţionat "Administraţia Prezidenţială".

"Bancherii ce spun?! «Aveţi bani şi nu aveţi ce face cu ei».Când dădeaţi credite cu buletinul...", a spus, râzând, şefuluistatului.

"Erau alte vremuri", a răspuns Lucian Croitoru.

Traian Băsescu i-a invitat pe jurnaliştii prezenţi să părăseascăsala, precizând că, după încheierea întâlnirii de lucru va fi emisun comunicat sau va susţine o declaraţie de presă.

"Va fi un comunicat sau o poziţie după terminarea discuţiilor",a menţionat Băsescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO