Eveniment

Investitie israeliana in imobil de birouri

21.01.2004, 00:00 21

Un grup de investitori din Israel va investi aproximativ doua milioane de euro in construirea unui imobil de birouri situat pe Calea Victoriei din Bucuresti, a declarat ieri Cezar Lazarescu, directorul general al Rom International Service, agent imobilar exclusiv al proietului.
"Investitorii sint un fond imobiliar, reprezentind mai multi asociati, oameni de afaceri din Israel. (...) In prezent, lucrarile sint in faza de realizare a finisajelor cladirii, iar imobilul va fi disponibil din luna iunie. Avem mai multi clienti - din domeniul publicitatii, avocatura si aparatura medicala - care sint interesati sa se mute in acest imobil", a precizat Cezar Lazarescu.
Pretul de inchiriere este de 17 euro pe metru patrat, iar cladirea va putea fi achizitionata la un pret de 900 euro pe metru patrat. Cele doua preturi nu includ TVA.
Imobilul are parter si patru etaje, desfasurate pe o suprafata construita de 2.762 mp. Aria utila reprezinta 1.914 mp.
Terenul aferent imobilului are o suprafata de peste 600 mp.
Printre facilitatile oferite de cladire se numara retea de calculatoare, telefon, internet si securitate, precum si contorizarea consumurilor instalatiei de climatizare.
Amplasamentul imobilului asigura, printre altele, un acces usor in mai multe zone ale Capitalei. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO