Eveniment

Ioana Olănescu, Banca Transilvania: Vedem interes al tinerelor generaţii pentru dreptul de business

Videoconferinţa Reff & Asociaţii | Deloitte Legal – ZF Ce înseamnă a fi avocat de business, dar şi director juridic într-o companie mare şi cum a evoluat această profesie în ultimii 15 ani?

 Ioana Olănescu, Banca Transilvania: Vedem interes al...

Autor: Răzvan Botea

15.12.2021, 12:12 149

Ioana Olănescu, director executiv senior Direcţia Guvernanţă Corporativă şi Contencios, Banca Transilvania, a spus, în cadrul evenimentului Reff & Asociaţii Deloitte Legal – ZF Ce înseamnă a fi avocat de business, dar şi director juridic într-o companie mare şi cum a evoluat această profesie în ultimii 15 ani? că tinerele generaţii manifestă interes pentru profesia de avocat de business.

„Vedem interes al generaţiilor tinere pentru dreptul afacerilor”, a spus ea, în cadrul primului panel al evenimentului.

Ioana Olănescu  a vorbit în cadrul evenimentului despre ce înseamnă să fii director juridic şi care este relaţia cu autorităţile.

„Şi pentru autorităţi, în ultimii 15 ani, a fost un tăvălug în care a trebuit să creeze un cadru de reglementare şi să transpună legislaţie europeană. Au existat şi situaţii în care noi, din zona privată, am intermediat dialoguri instituţionale între diferite autorităţi în aşa fel încât să sprijinim o aliniere.”

„În unele zone este acum o hiper-reglementare. Sperăm ca viitorul nu foarte îndepărtat să ne aducă o mai mare unificare şi aliniere a autorităţilor aşa încât să reducem presiunea şi efortul de conformitate legală. ”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO