Eveniment

Ioana Vieru, global corporate legal counsel, UiPath: departamentul juridic al UiPath a avut o contribuţie importantă la listarea la bursa de la New York. Exista o cameră de date, aveam răspunsurile la întrebările avocaţilor şi investitorilor

Videoconferinţa Reff & Asociaţii | Deloitte Legal – ZF Ce înseamnă a fi avocat de business, dar şi director juridic într-o companie mare şi cum a evoluat această profesie în ultimii 15 ani?

Ioana Vieru, global corporate legal counsel, UiPath:...

Autor: Răzvan Botea

15.12.2021, 13:43 71

Ioana Vieru, global corporate legal counsel la UiPath, a spus, în cadrul videoconferinţei Reff & Asociaţii Deloitte Legal – ZF Ce înseamnă a fi avocat de business, dar şi director juridic într-o companie mare şi cum a evoluat această profesie în ultimii 15 ani?”, că departamentul juridic al UiPath a avut o contribuţie importantă la listarea companiei la bursa de la New York.

„Contribuţia echipei de legal a fost şi în listarea UiPath în timpul pandemiei – exista deja o cameră de date, aveam răspunsul la întrebările avocaţilor şi investitorilor.”

Ce a mai spus Ioana Vieru la Videoconferinţa Reff & Asociaţii Deloitte Legal – ZF Ce înseamnă a fi avocat de business, dar şi director juridic într-o companie mare şi cum a evoluat această profesie în ultimii 15 ani?:

Pe lângă contribuţia pur juridică pe care echipa o are, are şi un rol educativ foarte important. Suntem parte din deciziile de business care se iau din ce în ce mai mult şi a început cumva cu partea de achiziţii pe care UiPath o face unde am devenit de la simplu implementator să fim implicaţi de la moment mult mai incipiente, de la luare deciziei, strategia.

Contribuţia echipei de legal a fost şi în listarea UiPath în timpul pandemiei – exista deja o cameră de date, aveam răspunsul la întrebările avocaţilor şi investitorilor.

Suntem consultaţi şi pe aspecte care nu sunt juridice, ci care ţin şi de business case.

Folosim digitalizare din ce în ce mai mult în zona de legal.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO