Eveniment

Iohannis, despre boicotul din online: Dacă tragem linie, numărul urmăritorilor e în creştere

Iohannis, despre boicotul din online: Dacă tragem linie,...

Autor: Departamentul Politic

19.11.2019, 19:44 124

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, cu privire la boicotul din mediul online, după refuzul de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, că la o analiză se vede că numărul urmăritorilor este în creştere, ceea ce înseamnă că a fost înţeles.

"Într-o campanie electorală întotdeauna există opinii pro şi contra. Eu mi-am pus în practică strategia pe care mi-am gândit-o pentru campania electorală. Da, am urmărit impactul pe Facebook, în esenţă, dacă tragem linie, numărul urmăritorilor e în creştere, înseamnă că net lucrurile au fost bine înţeles şi mă bucură acest lucru", a spus Klaus Iohannis.

Cu privire la utilizatorii care au anunţat că vor boicota turul 2, prezidenţiabilul PNl a afirmat: "Mesajul direct este simplu. Aici vorbim de un tur 2 între candidatul Klaus Iohannis, care a fost preşedinte, şi o candidată care reprezintă un PSD nereformat, care a guvernat împotriva românilor. Sunt convins că cei care nu şi-au format o părere, o să şi-o formeze în zilele următoare. Eroul alegerilor nu e candidatul, eroul este alegătorul cu ştampila de vot în mână. Şi îi invit pe români să devină campioni ai turului 2, mergând la vot".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO