Eveniment

Iohannis îl reevaluează pe Victor Ponta: În comparaţie cu Dăncilă, Ponta a fost un politician rezonabil

Iohannis îl reevaluează pe Victor Ponta: În...

Autor: Departamentul Politic

13.11.2019, 19:44 284

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat fiind de reporterul MEDIAFAX de ce în urmă cu patru ani vorbea despre aroganţa lui Victor Ponta şi acum refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, că fostul lider PSD era un politician rezonabil în comparaţie cu actualul lider social democrat.

"Diferenţa este destul de mare l-am acuzat atunci pe Victor Ponta de comportament antidemocratic şi pot să spun că, în comparaţie cu Dăncilă, Ponta a fost un politician rezonabil. Greu de comparat, sigur stilurile lor sunt foarte diferite. Atunci la ce m-am referit a fost la aroganţă- el şi-a trimis echipa de campanie peste ai mei şi a venit cu pretenţii nenegociabile, facem 4 dezbateri, zilele şi despre ce se discută. Am acceptat totuşi două dezbateri care drept să vă spun pe mine nu m-au ajutat şi pe el nici atât, asta despre utilitatea electorală a unor astfel de dezbateri. Lucrurile sunt diferite, PSD s-a schimbat mult în rău de atunci şi eu nu m-am schimbat mult în rău, ci în bine", a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat de reporterul MEDIAFAX Elena Crângaşu dacă se consideră preşedintele tuturor românilor, inclusiv al votanţilor celorlalţi candidaţi, Iohannis a completat: "Am spus fără politiceni PSD în funcţii, nu înseamnă că sunt împotriva votanţilor PSD, e dreptul fiecărui român să voteze cu un partid sau altul, lupta politică pe care o duc nu e împotriva simpatizanţilor, ci a partidului PSD şi aici trebuie să facem diferenţe foarte clare şi cred că am dovedit că sunt preşedintele tuturor românilor dar nu al tuturor politicenilor", a mai spus Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO