Eveniment

Iohannis la Club Colectiv: Este un spaţiu total impropriu, s-au ignorat norme simple

Iohannis la Club Colectiv: Este un spaţiu total...

Autor: Departamentul Politic

31.10.2015, 13:10 231

”Am ţinut să văd locul în care s-a petrecut tragedia de aseară, să las aici un buchet de flori şi o lumânare. Dumnezeu să îi ierte pe cei decedaţi! Celor care au scăpat din tragedie, sănătate şi să aibă noroc să scape repede şi bine! Familiilor îndurerate le transmit sincere condoleanţe, sunt în gând şi în suflet alături de ei, iar familiilor răniţilor le doresc să aibă speranţă, credinţă şi cei internaţi să scape cu bine”, a afirmat Iohannis.

El a spus, după ce a văzut localul, că este un spaţiu total impropriu.

”Am vrut să văd locul. Este un spaţiu total impropriu, am discutat cu cei de faţă. Este de neimaginat că în acest spaţiu au putut să fie atâţia oameni la un concert şi să se întâmple totul într-un timp atât de scurt. Tragedia s-a întâmplat pentru că au fost ignorate norme simple”, a spus preşedintele.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucureşti.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO