Eveniment

Iohannis va face prima declaraţie după schimbarea premierului. Preşedintele îl respinge pe Paul Stănescu ca premier interimar. Cine este a doua propunere

Iohannis va face prima declaraţie după schimbarea...

Autor: Liviu Dadacus

16.01.2018, 10:53 2422

Preşedintele Klaus Iohannis a respins, marţi, prima propunere de premier interimar în persoana lui Paul Stănescu, a doua propunere fiind Mihai Fifor, care ar fi şi acceptat de şeful statului, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Surse politice au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că preşedintele Klaus Iohannis a respins prima propunere de premier interimar în persoana lui Paul Stănescu, a doua propunere fiind Mihai Fifor, care ar fi şi acceptat de şeful statului.

Liderii PSD se reunesc, marţi, la ora 11.00, în şedinţa CExN, pentru a decide cine va fi propunerea pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose.

Dragnea a precizat, luni seara, după demisia anunţată de premierul Mihai Tudose, ca urmare a retragerii sprijinului politic, că a avut „mână proastă” la premieri şi nu va mai face o nouă propunere.

"Se pare că eu am mână foarte proastă şi nu numai acum ci încă cel puţin 10 cazuri. Le-am spus colegilor că nu voi face nicio propunere. La Sorin Grindeanu am făcut eu o propunere, colegii au votat-o. La Mihai Tudose am avut discuţie cu fiecare în parte şi s-a conturat propunerea pe care am făcut-o eu. Mâine voi vota propunerea care iese din dezbatere şi îmi voi asuma votul”, a spus Dragnea luni seara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO