Eveniment

Ion Ştefan, ministrul dezvoltării, îşi ia un angajament pentru Cazinoul din Constanţa: Ne angajăm să terminăm proiectul în 30 de luni

Ion Ştefan, ministrul dezvoltării, îşi ia un...

Autor: Mediafax

16.01.2020, 00:00 129

Reabilitarea Cazinoului din Constanţa va fi gata în 30 de luni, a dat asigurări, miercuri, ministrul dezvoltării, Ion Ştefan. Acesta a spus că banii nu vor fi o problemă pe parcursul derulării proiectului.

Ministrul dezvoltării, Ion Ştefan, a spus, miercuri, la Constanţa, că, din acest moment, responsabilitatea pentru reuşita investiţiei de reabilitare a Cazinoului o are constructorul.

„Avem încredere că împreună vom reuşi să redăm românilor această bijuterie. Ne angajăm că vom finaliza această lucrare. Suntem pregătiţi să oferim tot sprijinul financiar şi logistic. (...) Aşa cum m-am angajat, mă încadrez în ceea ce mi-am propus la începutul mandatului şi sunt hotărât să duc la bun sfârşit totul. Noi, ministerul, ne ocupăm de restaurarea acestui obiectiv şi după acest lucru îl vom reda municipalităţii. (...) Nu văd niciun impediment momentan în finalizarea acestei investiţii. Ne angajăm să finalizăm proiectul în 30 de luni, banii nu sunt o problemă", a declarat ministrul dezvoltării.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO