Eveniment

Ionuţ Negoiţă vinde clubul Dinamo

Ionuţ Negoiţă vinde clubul Dinamo

Autor: Andrei Pal, Mediafax

10.11.2017, 18:13 412

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv la "câinilor", este cel care a făcut anunţul. Fostul golgheter al "alb-roşiilor" susţine că Negoiţă vrea două milioane de euro pe echipă, ceea ce ar reprezenta 15% din cât a investit până în prezent, ceea ce înseamnă că omul de afaceri a băgat până acum în Dinamo în jur de 13,5 milioane de euro.

”Astăzi după amiază am vorbit cu dânsul. Din ce ştiu eu, pe dânsul nu-l mai interesează deloc ceea ce se întâmplă la Dinamo. Vrea să vândă pentru a recupera măcar 15% din ce a investit până acum. Din ce mi-a spus, este o sumă de vreo două milioane de euro.

Este dispus să plece în orice moment dacă se găseşte cineva care să-i ofere suma respectivă de bani. A trasat anumite sarcini conduceri clubului. Este dezamăgit şi nu-l mai interesează nimic din ce se întâmplă la echipă. În acest moment clubul trebuie să se autofinanţeze”, a declarat Ionel Dănciulescu, la DigiSport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO