Eveniment

Ionuţ Simion, şeful PwC România: Optimismul directorilor generali din România în creşterea veniturilor companiei a scăzut la jumătate faţă de anul trecut

Ionuţ Simion, şeful PwC România: Optimismul...

Autor: Răzvan Botea

26.03.2019, 10:25 270

Optimisul directorilor generali din România este la jumătatea nivelul de anul trecut, 23% dintre respondenţii unui studie condus de PwC spunând că sunt foarte încrezători în creşterea veniturilor businessului lor, faţă de 44% în 2018, la ediţia precedentă a studiului.

„În ţara noastră, mai puţin de un sfert, 23%, dintre respondenţi sunt foarte încrezători în creşterea veniturilor propriilor organizaţii, aproximativ jumătate din nivelul înregistrat în ediţia precedentă. România se mişcă foarte repede dintr-o parte în alata, această sensibilitate la piaţă este o caracteristică a directorilor generali din România”, a spus Ionuţ Simion, Country Managing Partner PwC România, în cadrul evenimentului de lansare a studiului „PwC Global CEO Survey”.

Studiul condus de PwC a avut un număr de 1.378 de respondenţi, directori generali, dintre care 120 din Europa Centrală şi de Est, dintre care 60 din România.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO