Eveniment

ISC: Pasajul Basarab nu poate fi pus în funcţiune. Oprescu: Să mă lase, să pună mâna pe carte, să cunoască legea

ISC: Pasajul Basarab nu poate fi pus în funcţiune. Oprescu: Să mă lase, să pună mâna pe carte, să cunoască legea

Autor: Mediafax

19.06.2011, 14:07 442

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a reafirmat, duminică, faptulcă declaraţiile reprezentanţilor ISC privind Pasajul Basarab nu facaltceva decât să sperie populaţia şi le-a recomandat acestora "săpună mâna pe carte ca să cunoască legea", spunând că el "esteprimarul bestial care face totul legal", informează Mediafax.

Declaraţiile primarului vin după ce reprezentanţiiInspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) au spus că PasajulBasarab nu poate fi pus în funcţiune pentru că nu s-a făcutrecepţia finală. Aceştia susţin că Primăria Capitalei nu acomunicat Inspectoratului de Stat în Construcţii încheierealucrărilor la Pasajul Basarab, deschis sâmbătă pentru vizitare, iarde duminică şi pentru traficul auto, iar recepţia investiţiei estecondiţionată de un raport de evaluare tehnică solicitat de ISCproiectantului structurii de rezistenţă a pasajului.

"S-ar putea să mă supere rău de tot. Să mă lase, să pună mâna pecarte, să cunoască legea. Le spun că sunt primarul bestial careface totul legal", a declarat Sorin Oprescu, la centrul demonitorizare a traficului, unde a mers să vadă cum se circulă pePasajul Basarab.

Pasajul Basarab a fost deschis duminică traficului auto, la ora6.00, când a fost permisă traversarea, mai mulţi şoferi aşteptândla coadă pentru a fi printre primii care trec podul. Citiţi maimulte pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO