Eveniment

Israelul a autorizat importul vaccinului COVID-19 produs de Moderna

Israelul a autorizat importul vaccinului COVID-19 produs...

Autor: Mediafax

05.01.2021, 13:16 1260

Israelul a autorizat importul vaccinului COVID-19 produs de Moderna. Ministerul Sănătăţii din Israel a rezervat 6 milioane de doze.

Reprezentanţii companiei Modernaa transmit că Ministerul Sănătăţii din Israel (MOH) a dat autorizaţia de a importa vaccinul COVID-19 produs de Moderna.

Ministerul Sănătăţii din Israel a rezervat 6 milioane de doze. Se estimează că livrările vor începe în luna ianuarie.

Aceasta este a treia autorizaţie de reglementare pentru vaccinul COVID-19 produs de Moderna şi prima autorizaţie în afara Americii de Nord.

„Autorizaţia primită astăzi reprezintă un moment important în istoria companiei noastre şi în lupta globală împotriva COVID-19. Aceasta este a treia autorizaţie de reglementare pentru vaccinul COVID-19 produs de Moderna şi prima în afara Americii de Nord. Vreau să mulţumesc Ministerului Sănătăţii din Israel pentru eforturile depuse, întrucât echipa lor a lucrat neîncetat alături de noi pentru a asigura autorizarea în timp util a acestui vaccin. Sperăm să primim în continuare autorizaţii şi pe alte pieţe, în următoarele zile, săptămâni şi luni" a declarat Stéphane Bancel, Chief Executive Officer al Moderna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO