Eveniment

ISU Constanţa: De la locul accidentului ni s-a transmis că pilotul ar fi murit

ISU Constanţa: De la locul accidentului ni s-a transmis...

Autor: Cătălin Legănel, Mediafax

07.07.2018, 14:47 191

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Constanţa au declarat, pentru MEDIAFAX, că informaţiile pe care le-au primit de la locul prăbuşirii MIG-ului 21 Lancer, la Feteşti, arată că pilotul şi-ar fi pierdut viaţa.

Potrivit primelor informaţii furnizate de ISU Călăraşi, pilotul ar fi reuşit să se catapulteze. Ulterior, Ministerul Apărării a anunţat că "Nu sunt, la acest moment, date disponibile referitoare la starea pilotului sau dacă acesta a executat manevre de catapultare".

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Constanţa anunţă acum că pilotul ar fi decedat. "De la locul accidentului ni s-a transmis ca pilotul ar fi murit carbonizat. Aşa mi-au spus de acolo”, a declarat Claudia Tatarici, Ambulanţa Constanţa, pentru MEDIAFAX.

O aeronavă MiG 21 Lancer, din cadrul Bazei 86 Aeriană Feteşti, s-a prăbuşit sâmbătă, în jurul orei 13.30, la aproximativ 10 km nord de locaţia bazei aeriene. Mii de oameni se aflau în zonă şi participau la evenimentele dedicate Zilei Porţilor Deschise, la Baza 86 Aeriană "Locotenent aviator Gheorghe Mociorniţă".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO