Eveniment

Îţi urăşti şeful? Ce trebuie să faci dacă te afli într-o relaţie greu de suportat cu managerul tău

Îţi urăşti şeful? Ce trebuie să faci dacă te afli...

Autor: Ioana Matei

12.10.2019, 08:00 990

„La început îmi iubeam locul de muncă, dar apoi entuziasmul meu a dispărut - atunci când ai un şef care pur şi simplu urăşte ceea ce faci - sau încearcă să subestimeze ceea ce faci - îţi ucide entuziasmul”, a spus Craig (numele este fictiv şi este folosit în articolul publicat de BBC pentru a descrie frustrările cauzate de şef ale unui angajat real).

La început, lui Craig îi plăcea de managerul lui, dar acel lucru s-a schimbat când a văzut-o că ţipa la un asistent din echipă, scrie BBC.

Ulterior, lucrurile s-au deteriorat din ce în ce mai mult şi şeful lui a început să ţipe şi la Craig în birou, subminându-i calităţile de faţă cu ceilalţi angajaţi.

„Când lucrezi pentru un şef rău - cineva care te face să te simţi mic în fiecare zi - acest lucru îţi scade stima de sine.

Nu mai lucrezi la randament maxim, nu te simţi fericit, nu vrei să faci mai mult decât trebuie pentru respectivul loc de muncă.”

Îţi urăşti şeful? Ce trebuie să faci dacă te afli într-o relaţie greu de suportat cu managerul tău

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO