Eveniment

Iustin Răducan a câştigat trofeul pentru ”Golul Anului 2022”

Iustin Răducan a câştigat trofeul pentru ”Golul...

Autor: Rafael Hekman

31.12.2022, 13:56 30

Pe parcursul lunii decembrie, suporterii României au votat pe www.peluzatricolora.ro cea mai spectaculoasă reuşită a echipelor naţionale din acest an.

În competiţia care s-a desfăşurat în sistem eliminatoriu (optimi-sferturi-semifinale-finală) s-au aflat 16 tricolori şi tricolore, de la categoria Under 15 până la seniori şi senioare.

În perioada 29-30 decembrie 2022, fanii au votat duelul din finala competiţiei: Isabela Lazăr, care a înscris direct din corner într-un meci al junioarelor U17 contra Bosniei-Herţegovina, sau Iustin Răducan, cu o execuţie specială, preluare peste adversar şi voleu, în partida României U18 în faţa Serbiei.

Învingător a fost Iustin Răducan, care a primit 55% din totalul voturilor în finală. Acesta va primi trofeul ”Golul Anului 2022”.

Anul trecut, câştigătorul trofeului a fost Ianis Hagi pentru golul marcat în partida cu Germania. El l-a învins în finală, la numărul de voturi, pe Albert Hofman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO