Eveniment

Jaf ca în filme la o primărie din România: Hoţii au fugit cu un seif în care se aflau 13.000 de lei

Jaf ca în filme la o primărie din România: Hoţii au...

Autor: Mediafax

29.01.2019, 18:45 252

Poliţiştii din judeţul Arad caută mai multe persoane necunoscute care au intrat pe geam în sediul Primăriei Livada şi au furat seiful din casierie, în care se afla o sumă de aproximativ 13.000 de lei, bani care au fost încasaţi din taxe şi impozite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Viceprimarul comunei Livada, Dorin Ştef, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că hoţii au intrat în noaptea de luni spre marţi în sediul primăriei pe geam, au ajuns în casierie, de unde au furat un seif în care se afla o sumă de aproximativ 13.000 de lei.

“Seiful era înalt, aproximativ 1,2 metri, şi era destul de greu, era pus în picioare pe un perete. Hoţii au intrat pe geam şi au ieşit tot pe geam, casieria se află la parterul instituţiei. Primăria este dotată cu camera de supraveghere video, însă firele au fost tăiate de către hoţi. Ce s-a văzut pe camere au luat poliţiştii. S-au mai adunat imagini şi de la celelalte camere montate în sat. Sunt şi ceva urme de maşină în faţa primăriei. Cei aproximativ 13.000 de lei aflaţi în seif au reprezentat banii încasaţi din taxe şi impozite pe parcursul zilei de ieri (n.r. luni)”, a afirmat Dorin Ştef.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Lorena Radu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că se fac cercetări pentru furt calificat.

“Prin escaladare, persoane necunoscute au pătruns într-un imobil, de unde au sustras un seif în care se aflau aproximativ 13.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii de furt calificat. Există deja un cerc de suspecţi”, a precizat Lorena Radu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO