Eveniment

Jandarmii şi Armata deszăpezesc DN 85, în Buzău. Primele vehicule au reuşit să pornească

Jandarmii şi Armata deszăpezesc DN 85, în Buzău....

Autor: Laura Buciu

28.01.2023, 10:16 43

Mai multe echipaje de jandarmi şi militari ai a Diviziei 2 Infanferie Getica acţionează sâmbătă pe DN 85, în Buzău, pentru a acorda sprijin tuturor celor care întâmpină dificultăţi din cauza vremii nefavorabile. Zeci de maşini şi tiruri, blocate ore în şir, au reuşit să pornească la drum.

Potrivit Jandarmeriei Române, până în acest moment a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a deszăpezi 11 autovehicule şi 3 tiruri care rămăseseră blocate în zăpadă.

„Vom rămâne în zonă până când ne vom asigura că toţi oamenii sunt în afara pericolului şi că vor ajunge in siguranţă la destinaţie”, transmit jandarmii.

S-a început scoaterea primelor maşini, de pe sensul Râmnicu Sărat - Buzău.

Potrivit prefectului Daniel Ţiclea, se acţionează în zona Comişoaia, din judeţul Buzău, cu toată resursă disponibilă, inclusiv cu sprjinul Diviziei 2 Infanferie Getica.

Mai multe judeţe din ţară sunt în vigoare coduri de ninsori puternice şi viscol. Jandarmii le recomandă şoferilor ca, înainte să plece la drum, să se informeze asupra stării vremii şi a itinerariului de deplasare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO