Eveniment

Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa a murit în spitalul din Bistriţa

Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa a murit...

Autor: Raluca Lazaroi

30.12.2016, 08:17 144

Cel mai longeviv conducător de club din fotbalul românesc, Jean Pădureanu, a fost internat în stare gravă în urmă cu o săptămână, în Secţia de Oncologie a spitalului de Urgenţă din Bistriţa, suferind de cancer. Medicii bistriţeni au fost rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire, Jean Pădureanu decedând în noaptea de joi spre vineri, la 80 de ani.

Pădureanu a fost diagnosticat recent cu un cancer la ficat, iar boala s-a extins rapid, acesta suferind de mai mulţi ani de diabet, având probleme cardiace şi diagnosticat cu boala Alzheimer după ce a fost încarcerat, fiind condamnat în dosarul transferurilor.

Jean Pădureanu a fost condamnat în 4 martie 2014 la trei ani şi patru luni închisoare cu executare pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul transferurilor de jucători.

Din cauza problemelor de sănătate, Pădureanu a fost încarcerat la pe Spitalul Penitenciar Jilava şi a fost eliberat condiţionat pe 18 iunie 2015. De atunci starea sa de sănătate s-a degradat continuu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO