Eveniment

Justin Bieber, contract de peste 20 mil. dolari cu YouTube, pentru un documentar despre noul album

Justin Bieber, contract de peste 20 mil. dolari cu...

Autor: Bogdan Nicolai

01.01.2020, 12:20 115

Justin Bieber va lansa un serial documentar despre crearea noului său album pe YouTube, platforma pe care s-a afirmat în muzică acum mai bine de un deceniu, iar surse din industrie spun că artistul canadian va primi peste 20 de milioane de dolari pentru această producţie, potrivit Variety.

YouTube a anunţat marţi că serialul documentar "Justin Bieber: Seasons" va debuta pe 27 ianuarie. Serialul va avea 10 episoade şi prezintă imagini cu Justin Bieber înregistrând primul său album de după cel lansat în 2015.

În 2009, Justin Bieber s-a lansat tot pe YouTube, unde încărca scurte videoclipuri, reinterpretări şi piese proprii. "Când am început, YouTube mi-a oferit o platformă şi o comunitate pe care să îmi pot promova muzica şi experienţele unice din viaţa mea cu fanii", a spus Bieber într-un comunicat. "Este foarte plăcut să am YouTube-ul ca partener pentru acest serial. Vreau să îmi duc fanii într-o nouă călătorie", a mai spus artistul.

Reprezentanţii YouTube spun că "serialul va prezenta scene din viaţa privată a lui Bieber, inclusiv filmări de la nunta sa şi imagini cu cercul său de prieteni". Artistul, în vârstă de 25 de ani, va lansa cu această ocazie şi piesa "Yummy".

Justin Bieber este un cântăreţ şi compozitor canadian de muzică pop şi R&B. După ce impresarul Scooter Braun l-a descoperit pe YouTube în 2009, Bieber şi-a lansat primul album oficial, intitulat "My World 2.0", în 2010. Albumul a debutat pe primul loc în mai multe ţări şi pentru el Bieber a primit trei discuri de platină în SUA. La vârsta de 16 ani, Bieber devenea cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO