Eveniment

Klaus Iohannis: Aştept oricând consideră premierul că trebuie să mă informeze sau să îmi ceară opinia

Klaus Iohannis: Aştept oricând consideră premierul că...

Autor: Ana Petrescu

05.12.2018, 19:42 242

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că premierul Viorica Dăncilă este binevenită la discuţii, în cazul în care consideră că trebuie să îl informeze în legătură cu ceva sau să îi ceară opinia. 

"Nu, dar aştept oricând consideră doamna premier că trebuie să mă informeze sau să îmi ceară opinia. Este binevenită", a afirmat Klaus Iohannis, miercuri la Palatul Cotroceni, întrebat dacă a discutat în ultima perioadă cu şeful Executivului.

În legătură cu remanierea guvernamentală, Iohannis a spus că referitor la o decizie privind numirile de la ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, că analiza este încă în lucru, dar remanierile sunt făcute de ochii lumii, fiind înlocuiţi oameni slabi cu alţii şi mai slabi.

Referitor la acelaşi subiect, premierul Viorica Dăncilă a afirmat, marţi seară la România Tv, că va mai aştepta câteva zile, după care va sesiza Curtea Constituţională, în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis va întârzia cu numirea miniştrilor Dezvoltării Regionale şi Transporturilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO