Eveniment

Klaus Iohannis: De Crăciun nu vom introduce restricţii noi, dar nu-i de joacă

 Klaus Iohannis: De Crăciun nu vom introduce restricţii...

Autor: Mediafax

24.12.2020, 11:22 39

De Crăciun nu vor fi introduse noi restricţii, anunţă preşedintele Klaus Iohannis, care îi îndeamnă pe români să respecte regulile de protecţie sanitară: „Pandemia, din păcate, este cu noi. Nu-i de joacă”.

„Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puţine persoane infectate, nu putem spune că lucrurile stau bine. Avem, din păcate foarte multe persoane la ATI, avem, din păcate, prea multe persoane decedate. Vă rog să vă feriţi de boală şi să-i feriţi şi pe ceilalţi de boală. Nu-i de joacă”, spune Klaus Iohannis.

El precizează că nu vor fi introduse noi restricţii de sărbători, însă îndeamnă la respectarea regulilor de protecţie sanitară.

„Nu vom introduce restricţii noi de sărb, însă restricţiile care sunt acum în vigopare rămân toate în vigoare. Acestea sunt obligatorii, nu este ceva opţional. Vă rog să vă conformaţi acestor restricţii dacă nu doriţi să ajungeţi de sărbători în spital. Aşadar, în perioada sărbătorilor aveţi grijă de voi, de cei dragi vouă, respectaţi restricţiile”, conchide preşedintele Klaus Iohannis.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO