Eveniment

KPMG a numit-o pe Angela Manolache în funcţia de partener pe consultanţă

Angela Manolache. Fotograf> R[yvan Lupic[

Angela Manolache. Fotograf> R[yvan Lupic[

Autor: Raluca Ghinea

02.10.2015, 00:00 368

Firma de audit şi consultanţă fiscală KPMG a numit-o pe Angela Manolache ca partener în departamentul de consultanţă, de la 1 octombrie, fiind specializată în servicii de risc şi conformitate, parte a echipei de consultanţă din 2006. Manolache asistă clienţii în implementarea de noi standarde şi reglementări precum IFRS, Basel III, Solvency II, dar şi în îmbunătăţirea modelelor de guvernanţă, raportare financiară şi risc.

Manolache şi-a început cariera în cadrul KPMG în anul 2001, ca auditor financiar specializat în auditul instituţiilor financiare. Ea a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE şi deţine o certificare internaţională în managementul riscurilor financiare.

Totodată, coordonează reţeaua KPMG de consultanţi în managementul riscurilor financiare din Europa Centrală şi de Est. KPMG a mai numit, de la 1 octombrie, trei directori, respectiv Daniel Pană la Consultanţă Fiscală, Horaţiu Mihali la Audit şi Valentin Durigu la Consultanţă Fiscală. 

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO