Eveniment

KPMG: Lipsa talentului şi responsabilitatea corporativă sunt principalele preocupări ale liderilor executivi în contextul pandemiei

Ramona Jurubiţă, country managing partner, KPMG în România

Ramona Jurubiţă, country managing partner, KPMG în România

Autor: Ramona Cornea

17.09.2020, 00:06 300

În ianuarie, executivii clasau riscul privind lipsa talentului pe locul 11 între cele care afectau potenţialul de creştere. De la începutul pandemiei, acest risc a urcat în clasament până pe locul 1.

În contextul pandemiei de COVID-19, liderii unora dintre cele mai influente com­panii din lume consideră riscul privind lipsa talentului drept una dintre cele mai mari provocări pentru creştere şi acor­dă o a­ten­ţie spo­ri­tă sco­pu­lui com­pa­niei şi con­tri­buţiei aces­­teia în so­­cie­­tate, con­form rezul­ta­­telor stu­diu­­lui KPMG CEO Outlook.

În ia­nua­rie, li­de­rii executivi cla­sau riscul privind lipsa talentului pe locul 11 în­tre cele care afec­tau poten­ţialul de creş­tere. Cu toate acestea, de la începutul pandemiei, acest risc a urcat în clasament până pe locul 1, devenind cea mai mare ameninţare pentru o afacere, devansând chiar lanţul de aprovizio­nare şi riscul de mediu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO