• Leu / EUR4.9250
  • Leu / GBP5.7274
  • Leu / USD4.7278
Eveniment

KPMG numeşte trei noi parteneri în cadrul departamentelor de audit şi de consultanţă în Afaceri din România

KPMG numeşte trei noi parteneri în cadrul departamentelor de audit şi de consultanţă în Afaceri din România

Nicoleta Rusu, Bogdan Vlad, Robert Maxim

Autor: Cristina Bellu

02.10.2020, 11:00 307

Compania de audit şi consultanţă KPMG  i-a numit parteneri pe Bogdan Vlad şi Nicoleta Rusu în cadrul Departamentului de Audit şi pe Robert Maxim în Departamentul de Consul­tanţă în Afaceri.

„Extinderea parteneriatului, chiar şi în situaţia dificilă actuală, este o confirmare a sustenabilităţii afacerii noastre, a adaptabilităţii şi a capacităţii noastre nu de a supravieţui, ci de a creşte pe măsură ce ne pregătim pentru un viitor mai bun dincolo de aceste vremuri dificile“, spune Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner, KPMG în România. 

Bogdan Vlad, partener audit, este în echipa KPMG de douăzeci de ani, iar promovarea sa ca partener este un rezultat firesc al experienţei considerabile acumulate de-a lungul carierei sale în audit şi managementul riscului şi al calităţii, pe care se bazează în asistenţa oferită clienţilor. Anterior, Bogdan Vlad a fost director al departamentului de Audit şi a lucrat în proiecte dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv retail, autovehicule, producţie industrială, imobiliare şi construcţii.

De asemenea, a avut o contribuţie esenţială la dezvoltarea afacerii KPMG în România şi în managementul riscului şi calităţii pentru KPMG International.

Nicoleta Rusu, partener audit, face parte din Departamentul de Audit al KPMG în România de peste 20 de ani, timp, în care a efectuat audituri în numeroase industrii, inclusiv telecomunicaţii, producţie industrială, retail şi petrol şi gaze.

De asemenea, Nicoleta Rusu a jucat un rol activ în proiecte locale şi internaţionale KPMG pentru calitate şi inovaţie în audit şi a avut o contribuţie semnificativă la dezvoltarea departamentului local de practică profesională prin crearea unei echipe multidisciplinare cu abilităţile necesare proiectelor desfăşurate.

Robert Maxim, partener consultanţă în Afaceri, se alătură echipei de lideri în urma integrării recente a Ensight Management Solutions în KPMG în România. Fost partener la Ensight, Robert Maxim are o experienţă considerabilă în piaţa de servicii de consultanţă din România.

De-a lungul carierei sale, a lucrat cu clienţi din industrii precum servicii financiare, retail, energie, imobiliare, sănătate şi industria farmaceutică.

De asemenea, a dezvoltat legături solide cu diverse ONG-uri, precum şi alte organizaţii din societatea civilă, pe care le va aprofunda în continuare ca parte a angajamentului KPMG faţă de comunitate.

KPMG este o reţea internaţională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanţă fiscală şi Consultanţă în afaceri în 147 de ţări, având 219.000 de profesionişti în toată lumea. Firmele membre independente din reţeaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International“), o entitate elveţiană. Fiecare firmă membră a reţelei KPMG reprezintă o entitate distinctă şi separată din punct de vedere juridic.

În România şi Moldova, KPMG are 6 birouri localizate în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9250
Diferență: -0,1197
Ieri: 4.9309
Azi: 4.7278
Diferență: -0,2363
Ieri: 4.7390
Azi: 5.7274
Diferență: -0,2421
Ieri: 5.7413
Azi: 5.0120
Diferență: -0,2706
Ieri: 5.0256