• Leu / EUR4.9211
  • Leu / GBP5.7073
  • Leu / USD4.6615
Eveniment

KPMG România a integrat echipa companiei Ensight Management Solutions, după un parteneriat început în 2013

KPMG România a integrat echipa companiei Ensight Management Solutions, după un parteneriat început în 2013

Ramona Jurubiţă, country managing partner, KPMG România: Integrarea de către KPMG în România a echipei Ensight Management Solution, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de consultanţă în management fondat în România, este o dezvoltare naturală a unui parteneriat de succes. Flexibilitatea, viziunea inovativă şi perspectiva strategică au devenit vitale pentru companiile din întreaga lume, iar aceasta integrare le va oferi clienţilor noştri resurse esenţiale pentru afacerea lor. Robert va prelua rolul de Partener în Consultanţă în Afaceri

Autor: Ramona Cornea

01.10.2020, 00:04 350

KPMG România integrează echipa companiei Ensight Management Solutions, condusă de Robert Maxim, începând cu 1 octombrie 2020, după un parteneriat care a început în 2013.

„Integrarea de către KPMG în România a echipei Ensight Management Solution, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de consultanţă în management fondat în România, este o dezvoltare naturală a unui parteneriat de succes. Flexibilitatea, viziunea inovativă şi perspectiva strategică au devenit vitale pentru companiile din întreaga lume, iar aceasta integrare le va oferi clienţilor noştri resurse esenţiale pentru afacerea lor. Robert va prelua rolul de Partener în Consultanţă în Afaceri”, a afirmat Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner, KPMG România.

Ensight Transformation Consulting oferă servicii de consultanţă pentru companii din industrii precum Petrol & Gaze, Energie & Utilitati, Chimicale, Ambalaje, Retail & FMGC. Robert Maxim are o experienţă profesională de

25 de ani în consultanţa de management. Până în anul 2000, când a înfiinţat compania de consultanţă Ensight Management Consulting, a ocupat funcţii de conducere în companii multinaţionale: a fost manager al Departamentului de Consultanţă din cadrul KPMG Consulting, precum şi e-Business Head în cadrul Citibank Romania.

Robert Maxim este Consultant Certificat în Management (CMC) şi Auditor Certificat de Sisteme Informatice (CISA). A absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti, obţinând licenţă în Drept International, precum şi diplomă în Management Financiar la International Business School din Bristol (Marea Britanie). De asemenea, a absolvit programul MBA din cadrul École Naţionale des Ponts et Chaussées din Paris (Franţa).

„Suntem încântaţi să ne alăturăm unei organizaţii precum KPMG. Avem valori şi misiuni similare şi vom continua printr-o nouă perspectivă de lucru curent. Această integrare le va oferi clienţilor noştri vaste resurse în consultanţă în afaceri, o cultură inovativă şi o viziune transformaţională care să îi susţină pe drumul spre succes,” a declarat Robert Maxim.

KPMG este o reţea internaţională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanţă fiscală şi Consultanţă în afaceri în 147 de ţări, cu 219.000 de angajaţi în toată lumea.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9211
Diferență: 0,0386
Ieri: 4.9192
Azi: 4.6615
Diferență: -0,5058
Ieri: 4.6852
Azi: 5.7073
Diferență: 0,1949
Ieri: 5.6962
Azi: 4.9963
Diferență: 0,4544
Ieri: 4.9737