Eveniment

Kremlinul sare iar la atac: Occidentul se comportă ca nişte bandiţi, dar Rusia este mult prea mare pentru a fi izolată. Lumea este mult mai mare decât Statele Unite şi Europa

Kremlinul sare iar la atac: Occidentul se comportă ca...

Autor: Ştefan Stan

05.03.2022, 13:48 3568

Kremlinul a declarat sâmbătă că Occidentul se comportă ca nişte bandiţi, dar că Rusia este mult prea mare pentru a fi izolată, deoarece lumea este mult mai mare decât Statele Unite şi Europa.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat reporterilor că Occidentul este implicat în "jafuri economice" împotriva Rusiei şi că Moscova va răspunde. El nu a precizat ce răspuns va fi, dar a spus că acesta va fi în conformitate cu interesele Rusiei.

"Acest lucru nu înseamnă că Rusia este izolată", a declarat Peskov reporterilor. "Lumea este prea mare pentru ca Europa şi America să izoleze o ţară, şi cu atât mai mult o ţară atât de mare ca Rusia. Există mult mai multe ţări în lume".

Peskova spus că, dacă Statele Unite ar impune sancţiuni asupra exporturilor de energie ale Rusiei, atunci ar da o lovitură considerabilă pieţelor energetice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO