Eveniment

La numai două luni după ce a anunţat că părăseşte PSD-ul pentru Ponta, încă un deputat demisionar revine în partid. Ce l-a făcut să se răzgândească?

La numai două luni după ce a anunţat că părăseşte...

Autor: Maria Stan, Mediafax

04.02.2019, 14:56 2972

Deputatul de Ilfov Constantin-Cătălin Zamfira, care anunţase în noiembrie 2018 că demisionează din PSD a revenit în grupul deputaţilor PSD, potrivit unui anunţ trimis, pe 22 ianuarie, Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

„Subsemnatul Constantin-Cătălin Zamfira, deputat ales în Circumscripţia Electorală nr. 25 prin prezenta vă aduc la cunoştinţă faptul că începând cu data de 22.01.2019 mă afiliez Grupului parlamentar al PSD”, arată Constantin-Cătălin Zamfira, în scrisoarea trimisă către preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Acesta este al treile deputat care a revenit la PSD, după ce şi deputaţii Mihai Mohaci şi Mihai Valentin Popa, care anunţaseră la începutul lunii decembrie că demisionează din partid pentru a se înscrie în Pro România, au revenit în formaţiune.

Pe de altă parte, de săptămâna trecută mai mulţi social-democraţi au demisionat din PSD şi au aderat la Pro România.

Deputatul de Timiş Adrian Pau a anunţat, sâmbătă, că demisionează din PSD şi aderă la Pro România, deoarece nu se mai „regăseşte” în partidul condus de Liviu Dragnea.

Şi fostul premier Mihai Tudose a anunţat, marţea trecută pe Facebook, că se înscrie în partidul lui Victor Ponta. Şi deputatul Georgian Pop a spus, joia trecută, că demisionează din PSD şi se înscrie în Pro România. Pop era secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Au mai aderat la Pro România deputatul Oana Silvia Vlăducă şi deputatul Corina Bogaciu, cea din urmă demisionând din PSD în luna noiembrie a anului trecut. Nu în ultimul rând, s-a mai înscris în formaţiunea lui Victor Ponta şi senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus în 2018 din PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO