Eveniment

​La petrecerea organizată la Bran participă doi români. Cine sunt Mihai Mija şi Diana Velica?

​La petrecerea organizată la Bran participă doi...
30.10.2022, 21:24 29539

Petrecerea care este organizată de către Peter Thiel, fondatorul PayPal, în această seară la castelul Bran, adună mai mulţi oameni din lumea afacerilor, dar şi vedete. Cu toate acestea, la petrecere participă şi doi români, anume Mihai Mija şi Diana Velica, conform informaţiilor apărute în presă.

Mihai Mija a postat deja mai multe fotografii de la petrecerea organizată seara trecută la Stâna Turistică Sergiana, acolo unde a fost organizată prima petrecere de către Peter Thiel. Mihai Mija este brand partnership manager pentru evenimente din industriile creative, având în portofoliu evenimente precum ShortsUP, Street Delivery, Garana Jazz Festival şi Vfair, conform IQads.

Diana Velica este cea care a dus România la festivalul Burning Man, un festival organizat în deşertul Nevadei, la care participă oameni de afaceri precum Elon Musk, fondatori ai Google, dar şi alţii. Burning Man nu este un festival obişnuit, este structurat în diverse zone, fiecare cu tematică diferită, iar Diana Velica a creat o astfel de zonă în cadrul festivalului cu tematică referitoare la vampiri, amintind astfel de legenda creată în jurul Transilvaniei şi implicit a castelului Bran, conform Vice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO