• Leu / EUR4.9474
  • Leu / GBP5.8404
  • Leu / USD4.7141
Eveniment

Lider PSD, despre alegerile prezidenţiale: În loc de experimente şi încercări, să maximizăm cea mai bună variantă, Gabriela Firea. „Să o convingem să candideze”

Lider PSD, despre alegerile prezidenţiale: În loc de experimente şi încercări, să maximizăm cea mai bună variantă, Gabriela Firea. „Să o convingem să candideze”

Autor: Departamentul Corespondenţi

11.07.2019, 13:34 331

Liderul PSD Slatina, Emil Moţ, crede că social-democraţii nu ar trebui să mai piardă timpul cu „experimente şi încercări”, ci să maximizeze cea mai bună variantă, care este, în opinia sa, Gabriela Firea. „Să o convingem să candideze”, spune primarul Slatinei.

Primarul Slatinei, care este preşedinte al organizaţiei locale a PSD, a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, că este preocupat de modul în care va fi abordat subiectul alegerilor prezidenţiale, el fiind convins să este nevoie de un „candidat credibil”.

„Sunt şi eu preocupat, ca toţi colegii, de modul în care vom aborda alegerile prezidenţiale, după eşecul usturător de la europarlamentare. Avem nevoie de un candidat credibil, capabil şi să transmită un mesaj puternic către marea masă de nehotărâţi, dar să şi mobilizeze electoratul PSD. (...) De ce să-i măsurăm doar pe cei care şi-au manifestat dorinţa de a candida? Poate sunt alţi colegi care stau mult mai bine şi care chiar dacă nu doresc în acest moment să se înscrie în competiţie, ar putea fi convinşi să o facă. Este cazul dnei Primar General Gabriela Firea, care vedem cu toţii că de ani buni se află pe primele poziţii în toate sondajele de opinie, în ce priveşte încrederea”, scrie Emil Moţ.

Potrivit acestuia, „e mult mai uşor să transformi în voturi o zestre semnificativă de încredere şi notorietate, decât să le clădeşti pe toate de la zero sau oricum de undeva de jos”.

Liderul PSD Slatina mai scrie că nu mai e timp pentru „experimente şi încercări”, ci trebuie maximizată „cea mai bună variantă”.

„Eu cred că în acest moment nu facem altceva decât să pierdem timpul cu tot felul de experimente şi încercări, în loc să încercăm să maximizăm cea mai bună variantă pe care o avem şi s-o convingem pe dna Firea să candideze! Ar fi un semnal extraordinar pentru tot partidul şi ar crea acea emulaţie de care avem nevoie pentru a da, după atâţia ani, preşedintele ţării”, a mai scris Moţ.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9474
Diferență: 0,004
Ieri: 4.9472
Azi: 4.7141
Diferență: 0,2573
Ieri: 4.7020
Azi: 5.8404
Diferență: 0,0977
Ieri: 5.8347
Azi: 4.8270
Diferență: 2,2778
Ieri: 4.7195