Eveniment

Lider PSD Gorj despre miniştri care şi-au retras demisiile: Acum toţi sunt buni? La evaluare nu erau

Lider PSD Gorj despre miniştri care şi-au retras...

Autor: Loredana Ficiu

22.06.2017, 14:49 233

Vicepreşedintele PSD Gorj, deputatul Alin Văcaru, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că nu regretă decizia de a nu vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Acesta a adăugat că cererile miniştrilor care au revenit asupra deciziei de a-şi înceta activitatea în Executiv confirmă că moţiunea l-a vizat doar pe Sorin Grindeanu.

”Suntem penibili. Ne-am făcut de râs o dată, ne facem şi acum, în continuare. Eu am înţeles că s-a făcut o evaluare şi că nimeni nu a fost bun, acum toţi sunt buni? De aceea nu am înţeles eu foarte multe şi nici acum nu înţeleg. Nu au fost buni şi acum sunt buni? Cu siguranţă veţi vedea că în următorul Guvern, să dea Dumnezeu să fie prim-ministru de la PSD, se vor regăsi foarte mulţi. Atunci, înţelegem că a fost altceva. De aceea v-am spus că nu am fost convins să votez moţiunea de cenzură şi nimeni nu a încercat să îmi explice de ce s-a ajuns la remanierea Guvernului Grindeanu, dar, de fapt, remanierea lui Grindeanu, nu a Guvernului, de fapt el era problema principală. Ni s-a mai spus la grupul parlamentar că atunci când o echipă nu funcţionează schimbi antrenorul, dar noi am schimbat antrenorul secund, din păcate. Nu puteau să lucreze din cauza domnului Grindeanu? Să fim serioşi! Din păcate, ne facem rău singuri”, a spus vicepreşedintele PSD Gorj.

La rândul său, preşedintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, a anunţat că, în următoarele zile, cei care nu au susţinut moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, printre care se află şi deputatul Alin Văcaru, vor suporta consecinţele şi vor fi luate măsuri ce pot merge până la excludere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO