Eveniment

Liderul ALDE susţine renumărarea voturilor. Tăriceanu: Ce crimă poate fi să renumeri voturile acolo unde există dubii?

Liderul ALDE susţine renumărarea voturilor. Tăriceanu:...

Autor: Laura Buciu

01.10.2020, 10:00 51

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis, joi, într-un comunicat de presă, că nu înţelege „ce crimă poate fi să renumeri voturile”, iar despre USR, că este „o spoială”, iar sub aparentul civism se scund „bolşevici sadea”, care refuză renumărarea pentru că „aparent au câştigat”.

„Cei care au crezut în ataşamentul democratic al celor de la USR bănuiesc că încep să-şi dea seama că totul este doar o spoială şi dacă zgârii puţin pojghiţa de aparent civism al haştagiştilor constaţi că sub ea se ascund nişte bolşevici sadea! Asta este explicaţia cea mai simplă pentru presiunile pe care USR-iştii le fac pentru a bloca renumărarea voturilor la Sectorul 1!”, spune Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta este convins că la Biroul Electoral al Sectorului 1 s-a întâmplat „ceva necurat”.

„Este clar că acolo s-a întâmplat ceva necurat. Nu ştim cine are dreptate, iar soluţia cea mai rapidă este renumărarea voturilor. Se întâmplă şi în alte locuri (Călăraşi, Sectorul 5), doar în locul unde haştagiştii aparent au câştigat nu se mai poate face renumărare”, adaudă Tăriceanu.

Preşedintele ALDE spune că preferabil este pentru toţi să se renumere voturile la Sectorul 1.

„Ce crimă poate fi să renumeri voturile acolo unde există dubii? Nu este mai bine pentru toţi să se elimine orice fel de bănuială? Cam asta ar spune toţi oamenii de bun simţ, dar asta nu contează pentru Barna, Clotilde, Seidler, Fritz şi alţii ca ei! Oameni buni, băieţii ăştia nici nu au ajuns încă la putere şi ameninţă toată lumea cu puşcăria şi tribunalele poporului! Cum credeţi că va fi dacă odată chiar vor câştiga puterea?”, mai spune Călin Popescu Tăriceanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO