Eveniment

Liviu Dragnea, despre Daniel Constantin: Nu mai poate rămâne în Guvern dacă i s-a retras sprijinul

Liviu Dragnea, despre Daniel Constantin: Nu mai poate...

Autor: Cătălina Mănoiu

26.03.2017, 22:13 646

"Din păcate, acest deznodământ era previzibil. Am avut mai multe discuţii cu Daniel Constantin şi Călin Popescu Tăriceanu. Cred că acum o lună i-am spus lui Daniel Constantin că trebuie să găsească un mod de convieţuire şi colaborare cu domnul Tăriceanu, pentru că lucrurile nu pot ajunge decât la situaţia asta, tranşarea situaţiei prin vot", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liviu Dragnea a afirmat că structurile politice care au susţinut un membru al guvernului îl pot şi revoca.

"Când un partid, printr-un vot cu o majoritate zdrobitoare, a decis să retragă sprijinul politic pentru un membru al Guvernului, în mod normal nu mai poate rămâne în Guvern. Într-un guvern politic se ajunge în urma unui vot. Votul care te trimite acolo şi structurile politice care te trimit acolo sunt aceleaşi care te şi pot scoate de acolo", a explicat Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că nu a reuşit să înţeleagă ce l-a îndemnat pe Daniel Constantin să escaladeze acest conflict.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO