Eveniment

Liviu Dragnea, despre greva de la ROMATSA: Au salarii mai mari decât omologii lor din Marea Britanie

Liviu Dragnea, despre greva de la ROMATSA: Au salarii mai...

Autor: Liviu Dadacus

30.05.2017, 17:28 288

„Am înţeles că s-a închis greva. Ar trebui totuşi să ne gândim la călători, care nu cred că trebuie să sufere. M-am uitat în presă la câteva informaţii despre salarizare, deci înţeleg că problema nu este de bani din moment ce au salarii mai mari decât omologii lor din Marea Britanie. Eu nu spun că trebuie să aibă salariile mici, dar atunci care este motivul pentru grevă?”, a comentat Dragnea.

El a spus că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dispus efectuarea unui control la ROMATSA ca să vadă efectiv care este situaţia.

„Sper să comunice cu cei de la ROMATSA să vadă dacă sunt chestiuni care trebuie înbunătăţite, să se întâmple. Nu cred că e corect să apară astfel de greve. Am primit chiar eu mesaj, săptămâna trecută, dacă vreau să mă întâlnesc cu ei şi le-am zis că oricând, toată ziua de luni îi aştept aici. Nu au venit, în schimb au declanşat greva”, a mai spus Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO