Eveniment

Locul din România unde oamenii ştiu cu 4 zile înainte cum va fi vremea. Care e explicaţia fenomenului

Locul din România unde oamenii ştiu cu 4 zile înainte...

Autor: ONE ONE

17.02.2018, 09:53 313

Vrei să-ţi programezi vacanţa în funcţie de vreme? Dacă prognozele meteo de la TV sunt printre cele mai imprevizibile, există un loc în România unde oamenii ştiu exact cum va fi vremea cu patru zile înainte. Nu vorbim despre niciun fenomen paranormal, deşi în zonă circulă legende şi poveşti despre mistere neelucidate până acum. Care este explicaţia?

Spaţiul carpato-danubiano-pontic cuprinde multe locuri în care paranormalul se îmbină perfect cu legenda şi fenomenele naturale. Poveştile care circulă în jurul lor se pot transforma oricând î scenarii de filme. Nu doar Pădurea Baciului sau poteca de pe Jepii mici sunt atracţiile principale pentru amatorii de paranormal, România are şi alte locuri misterioase. Iar unele dintre ele sunt cât se poate de... adevărate.

La graniţa judeţelor Harghita şi Covasna, turiştii pot găsi una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă. Un loc plin de privelişti fermecătoare, în care se pot relaxa şi aventura, deopotrivă. Un loc mistic, cu proprietăţi miraculoase, unde se întâlneşte unul dintre cele mai ciudate fenomene din lume: localnicii ştiu exact cum va fi vremea cu patru zile înainte. Nu, nu este o altă legendă, ci un fenomen cât se poate de real. Unde se întâmplă acest lucru?

Cititi mai multe pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO