Eveniment

Lovitura anului în fotbal: Barcelona a anunţat că Messi pleacă de la clubul care l-a făcut cel mai bun jucător din lume

Lovitura anului în fotbal: Barcelona a anunţat că...

Autor: Rafael Hekman

05.08.2021, 21:01 671

Clubul FC Barcelona a anunţat oficial, joi seara, că starul Lionel Messi nu va continua să evolueze la echipa catalană, în ciuda faptului că cele două părţi ajunseseră la o înţelegere. Clubul informează că necontinuarea colaborării are cauze financiare şi structurale. 

”În ciuda faptului că clubul şi jucătorul au ajuns la un acord şi în ciuda intenţiei clare a acestora de a semna un nou contract astăzi, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare şi structurale (impuse de regulamentele La Liga, n.r. )”, se arată în comunicatul oficial.

„Ca urmare a acestei situaţii, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părţi regretă profund faptul că dorinţele jucătorului şi ale clubului nu vor fi în cele din urmă îndeplinite.

FC Barcelona îşi exprimă din toată inima recunoştinţa faţă de jucător pentru contribuţia sa la succesul clubului şi îi urează toate cele bune pentru viitor în viaţa personală şi profesională.”, se mai spune în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO