Eveniment

Lovitură de teatru în SUA: Bernie Sanders a anunţat că îşi suspendă campania după ce a fost internat în spital

Lovitură de teatru în SUA: Bernie Sanders a anunţat...

Autor: Andrei Vacaru

02.10.2019, 19:15 496

Senatorul american Bernie Sanders, înscris în cursa pentru desemnarea candidatului democrat pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite, a anunţat că îşi suspendă momentan campania, acesta fiind internat în spital după ce a acuzat dureri în piept, potrivit Euronews.

Senatorul democrat a fost internat marţi, iar doctorii i-au montat două stenturi după ce au descoperit că acesta avea o arteră înfundată.

„Senatorul Sanders se va odihni zilele următoare. Am anulat evenimentele şi apariţiile sale publice pentru o perioadă şi vom continua să oferim informaţii despre starea sa”, a declarat Jeff Weaver, consilier al lui Sanders.

Bernie Sanders, în vârstă de 78 de ani, participa marţi la un eveniment de campania în Las Vegas când a acuzat o senzaţie de rău şi a fost transportat la spital. „După ce a fost evaluat de medici, s-a ajuns la concluzia că o arteră era înfundată şi două stenturi au fost montate cu succes”, a mai spus Weaver.

Sanders este cel mai în vârstă dintre cei 19 politicieni înscrişi în cursa pentru desemnarea candidatului democrat şi ar fi trebuit să participe la o dezbatere la Las Vegas despre legislaţia referitoare la armele de foc.

„Mă gândesc la Bernie Sanders şi îi doresc însănătoşire grabnică. Este un luptător şi aştept să îl revăd curând”, a declarat senatoarea democrată Kamala Harris, înscrisă şi ea în cursa internă a democraţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO