Eveniment

Lovitură după lovitură pentru PSD: Încă un social-democrat a anunţat că demisionează din PSD şi se înscrie în Pro România

Lovitură după lovitură pentru PSD: Încă un...

Autor: Departamentul Politic

04.02.2019, 12:11 3937

Fostul purtător de cuvânt al PSD Timiş Lucian Ursuleţu a anunţat, luni pe Facebook, că demisionează din partid şi se va înscrie în Pro România, după ce sâmbătă şi deputatul de Timiş Adrian Pau a făcut un anunţ similar.

„9 ani şi 11 luni. Fix! Atât a durat experienţa mea în PSD. De azi, drumurile noastre se despart, dar rămân cu multe amintiri. Unele plăcute, altele dureroase. Am întâlnit oameni absolut senzaţionali, cu care voi rămâne prieten pentru totdeauna, cu alţii probabil că nu. Viaţa ne duce pe alte drumuri, iar eu am ales să fiu parte activă a unui proiect nou, unul în care cred şi în care se regăsesc oameni pentru care am muncit mult şi cu drag. Ne vedem la Pro! Nu Pro TV!”, a scris Lucian Ursuleţu, luni pe Facebook.

De săptămâna trecută mai mulţi social-democraţi au demisionat din PSD şi au aderat la Pro România.

Deputatul de Timiş Adrian Pau a anunţat, sâmbătă, că demisionează din PSD şi aderă la Pro România, deoarece nu se mai “regăseşte” în partidul condus de Liviu Dragnea.

De asemenea, fostul premier Mihai Tudose a anunţat, marţea trecută pe Facebook, că se înscrie în partidul lui Victor Ponta. Şi deputatul Georgian Pop a spus, joia trecută, că demisionează din PSD şi se înscrie în Pro România. Pop era secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Au mai aderat la Pro România deputatul Oana Silvia Vlăducă şi deputatul Corina Bogaciu, care a demisionat din PSD în luna noiembrie a anului trecut. Nu în ultimul rând, s-a mai înscris în formaţiune şi senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus în 2018 din PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO