Eveniment

Lovitură de teatru: Miliardarul Roman Abramovich, care deţine Chelsea, s-a ”mutat” în Israel după ce nu i-a fost prelungită viza pentru Marea Britanie. Va locui într-un fost hotel pe care l-a cumpărat de la actriţa Gal Gadot

Lovitură de teatru: Miliardarul Roman Abramovich, care...

Autor: Ştefan Stan

29.05.2018, 09:13 4601

Miliardarul ruso-israelian Roman Abramovich, care deţine clubul de fotbal Chelsea, a zburat la Tel Aviv după ce a primit undă verde pentru a i se acorda cetăneţie israeliană, scrie BBC. 

Oficialii de la biroul israelian de imigraţii au spus pentru BBC că Abramovich a fost intervievat săptămâna trecută la ambasada israeliană din Moscova.

Miliardarul a întâmpinat dificultăţi cu procesul de reobţinere a vizei pentru Marea Britanie. Dacă se va muta definitiv în Israel, miliardarul în vârstă de 51 de ani va fi cea mai bogată persoană din Israel.

Abramovich ar avea o avere de aproximativ 11,5 miliarde de dolari. Această mişcare ar putea să-l ajute şi financiar, în condiţiile în care noii cetăţeni ai israelului sunt scutiţi din a plăti taxe pe venit pentru următorii 10 ani. 

Potrivit Times of Israel, Abramovich va locui într-un fost hotel cumpărat de la actriţa Gal Gadot. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO