Eveniment

Lucian Bode: Magistrala de metrou M5 – Drumul Taberei are ca ultim termen asumat iunie 2020

Lucian Bode: Magistrala de metrou M5 – Drumul Taberei...

Autor: Mediafax

23.01.2020, 00:00 124

Magistrala de metrou M5 – Drumul Taberei are ca ultim termen asumat iunie 2020, a anunţat miercuri Lucian Bode, ministrul transporturilor, care s-a întâlnit cu companiile implicate în realizarea magistralelor de metrou M5 – Râul Doamnei – Eroilor şi M6 - 1 Mai - Otopeni.

Discuţiile au vizat stadiul de execuţie şi stadiul plăţilor la magistrala M5, iar în cazul magistralei M6 au fost trecute în revistă problemele existente şi soluţiile aferente acestora. „Cu privire la magistrala M5 vă spun încă o dată că este un obiectiv foarte important care trebuie realizat atât pentru bucureşteni, cât şi pentru toţi cei care tranzitează Capitala şi folosesc acest mijloc de transport“, a spus ministrul. 

Vreau ca termenele pe care vi le-aţi asumat să le respectaţi. Este o chestiune de respect şi încredere reciprocă şi, atât timp cât statul este partener onest şi plăteşte la zi, aşa şi dumneavoastră trebuie să vă respectaţi ceea ce v-aţi asumat prin contract, sau mai bine zis prin multitudinea de acte adiţionale la contract. Ştiu că este un obiectiv mult întârziat, iar ultimul termen pe care mi l-aţi transmis trebuie să fie termenul final. Nu mai accept niciun alt termen sau altă scuză, în afară de iunie 2020”, a spus ministrul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO