Eveniment

Lucian Bode: Nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă

Lucian Bode: Nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă

Autor: Andreea Tobias

15.05.2021, 12:39 48

„Nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă”, spune ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Controalele vor continua acolo unde restricţiile sunt menţinute.

Bode a spus, sâmbătă, pe Autostrada Transilvania A3, la nodul rutier Nădăşelu, că autorităţile vor fi atente în continuare la campania de vaccinare şi la cazurile noi de îmbolnăvire.

„Aceşti doi indicatori îi vom avea în permanenţă în atenţie. Una din reglementările hotărârii de Guvern de ieri vizează cine verifică respectarea măsurilor şi mai ales care sunt obligaţiile celor care organizează evenimente. Responsabil pentru verificarea respectării măsurilor este Ministerul Afacerilor Interne, respectiv Ministerul Sănătăţii. (...) Aşadar, astăzi nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Acesta i-a îndemnat pe români să respecte în continuare toate măsurile de protecţie sanitară.

„În continuare vor fi controale acolo unde restricţiile sunt menţinute”, a adăugat Bode.

Sâmbătă în România este prima zi de relaxare, ceea ce presupune că nu mai purtăm mască în aer liber şi putem merge la spectacole şi la activităţi sportive, în anumite condiţii.

AFACERI DE LA ZERO