Eveniment

Lucian Isac, Estinvest: Rezultatele la T1 au fost influenţate în mică măsură de pandemie. Cele la T2 ne vor da imaginea completă a crizei

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

24.07.2020, 11:30 175

Lucian Isac, director general al societăţii de brokeraj Estinvest, consideră că rezultatele financiare ale companiilor listate aferente T1/2020 au fost influenţate în mică măsură de pandemie şi că cele la T2, a căror raportare va începe săptămâna viitoare, vor da imaginea completă a crizei.

„De obicei, piaţa anticipează. Şi dacă până în urmă cu două săptămâni lichiditatea dădea semne de scădere, de exemplu am avut şedinţe cu 2-3 mil. euro, acum lichiditatea este la un nivel bun pentru această perioadă a anului“, spune Lucian Isac, executivul unuia dintre cei mai vechi intermediari de la bursa românească.

Săptămâna viitoare încep raportă­rile financiare aferente S1/2020, adică primele şase luni ale acestui an. Din rândul marilor companii listate la bursa de la Bucureşti, sezonul de raportări va fi deschis de Teraplast Bistriţa pe 27 iulie 2020. Ulterior, Petrom va publica pe 29 iulie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO