Eveniment

Lucrările la Pasajul Unirii au depăşit pragul de 50%: Prefectul Capitalei şi primarul Sectorului 4 au vizitat şantierul

Lucrările la Pasajul Unirii au depăşit pragul de 50%:...

Autor: Gabriel Pecheanu

28.07.2022, 10:46 398

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă şi prefectul Capitalei, Toni Greblă, au verificat miercuri noaptea şantierul de la Pasajul Unirii. Lucrările au depăşit deja pragul de 50% şi se îndreaptăcătre etapele finale ale execuţiei.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă şi Prefectul Capitalei, Toni Greblă, au verificat miercuri noaptea stadiul lucrărilor la unul dintre cele mai aglomerate pasaje din Bucureşti, prin care trec zilnic peste 60 de mii de maşini şi închis acum circulaţiei rutiere, în vederea stopării degradării şi a punerii în siguranţă, anunţă Primăria Sectorului 4.

Potrivit sursei citate, lucrările au depăşit deja pragul de 50% şi se îndreaptă către etapele finale ale execuţiei.

„Practic, în prima jumătate a timpului estimat realizării acestora, constructorul a finalizat cele mai dificile intervenţii, constând în izolarea tuturor infiltraţiilor de la nivelul părţii carosabile precum şi închiderea fisurilor din pereţii pasajului prin injectarea unor mortare speciale. Totodată, în cursul zilei de ieri (miercuri - n.r.), s-a finalizat turnarea primului strat de asfalt pe ambele sensuri de mers ale tunelului rutier, pentru ca, în perioada următoare, să se definitiveze montarea celor 2.800 de panori metalice ce vor îmbrăca pereţii interiori ai pasajului. Mai mult, în paralel cu lucrările anterior menţionate, au început şi intervenţiile de înlocuire a reţelelor edilitare de apă-canal, precum şi a celor electrice, în vederea instalării noului sistem de iluminat şi a celui de ventilaţie”, conform comunicatului de presă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO