Eveniment

Ludovic Orban, preşedintele PNL, legat de consultările de luni: Vom avea şedinţe în partid pentru a stabili strategia

Ludovic Orban, preşedintele PNL, legat de consultările...

Autor: Cătălina Mănoiu

21.06.2017, 14:19 339

Întrebat dacă va merge luni la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier, preşedintele PNL, Ludovic Orban a anunţat că: ”mâine la 11.00 am convocat Biroul Politic Executiv pentru analiza situaţiei şi pentru identificarea posibilelor căi de urmat. Ulterior, în weekend, vom consulta baza partidului, fiecare filială judeţeană, iar la finalul acestei consultări, luni vom avea o reuniune a Biroului Politic Naţional împreună cu grupurile parlamentare pentru a stabili strategia.

Cât priveşte votul din Parlament, Orban susţine că aceasta a fost abia prima etapă.

”Niciun parlamentar al PNL, în ciuda presiunilor exercitate de cei din coaliţia de guvernare (…), nu a votat. Astăzi am scăpat de o gaşcă din PSD, gaşca Ponta-Grindeanu. Pentru ca lucrurile să revină la normal şi pentru ca România să poată să meargă înainte trebuie să scăpăm şi de a doua gaşcă din PSD, gaşca Dragnea – Olguţa- Firea. Doar când toţi PSD-iştii vor fi trimişi acasă lucrurile vor reveni la normal. Obiectivul nostru este să scoatem de la butoane pe nebunii care şi-au bătut joc în ultimele şase luni. (...) Doar când toţi pesediştii vor fi trimişi acasă lucrurile vor reveni la normal în România”,a mai spus Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis va convoca luni partidele la consultări pentru formarea noului Guvern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO