Eveniment

Ludovic Orban, prim-ministrul României: Anul viitor vom lucra pentru a scoate o lege a pensiilor mai bună

Ludovic Orban, prim-ministrul României: Anul viitor vom...

Autor: Alexandru Costea, Mediafax

04.12.2019, 19:56 359

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, că Guvernul va crea, în 2020, echipe de specialişti care vor face o analiză asupra sistemului de pensii din România, astfel încât să creeze o lege a pensiilor "mai bună".

"Uitaţi-vă în programul de guvernare. Anul viitor vom crea echipe largi de lucru care vor include specialişti. Vom include reprezentanţi din partea organizaţiilor pensionarilor, oameni care au expertiză în domeniu pentru a face o analiză extrem de serioasă asupra sistemului de pensii din România, pentru a sesiza disfuncţionalităţile, inechităţile. Vom lucra pentru a scoate o lege mai bună a pensiilor", a afirmat prim-ministrul.

Ludovic Orban a anunţat, marţi, că Guvernul pregăteşte un proiect de lege pentru repararea inechităţilor în legislaţia din domeniul pensiilor. El a precizat că printre problemele cu care se confruntă persoanele cu handicap se numără adaptarea învăţământului la nevoile acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO