Eveniment

Ludovic Orban şi Călin Popescu Tăriceanu se vor întâlni miercuri la vechiul sediu al PNL

Ludovic Orban şi Călin Popescu Tăriceanu se vor...

Autor: Ana Petrescu

16.10.2019, 14:54 88

Premierul desemnat Ludovic Orban are, la ora transmiterii acestei ştiri, o întâlnire cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu la vechiul sediu al PNL din Bulevardul Aviatorilor, pentru a discuta despre susţinerea viitorului Guvern în Parlament, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Ludovic Orban a anunţat că zilele acestea va avea întrevederi cu liderii partidelor politice în vederea obţinerii sprijinului pentru noul Executiv la votul de învestitură în Legislativ.

Liderul liberalilor a adăugat că ultima rundă de negocieri va avea loc marţi sau miercuri. Întrebat, marţi seara la Digi 24, care sunt numele persoanelor care vor face parte din Guvern, Ludovic Orban a spus că va anunţa echipa după finalizarea discuţiilor cu formaţiunile politice parlamentare.

Guvernul Orban va avea o configuraţie de maxim 16 ministere.

Preşedintele PNL se va vedea, marţi, la Parlament şi cu liderii PMP.

Joi urmează discuţii cu Pro România şi UDMR pentru negocierile în vederea formării unui Guvern, au precizat sursele citate. Liberalii vor negocia, vineri, şi cu USR pe această temă.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că premierul desemnat este Ludovic Orban. Decretul a fost publicat, marţi seara, în Monitorul Oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO